// Be Mine Forever ♥
Disclaimer


hyee ,I'm Nur Azmira. Just call me Myra :) So, have a look around at my blog ♥

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone



Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Suha Haha Yoshua 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Thanks SU :)
Tuesday, 28 February 2012 , 23:35 , 0 Comment[s]
Thanks dekat su dah buatkab blog aku niew ,YA ALLAH cantiknya ,rasa nak menangis pun ada tengok blog niew secantik niew ,,hehe !rasa nak baut kenduri kesyukuran ajew ,auuwww-2 ,dah lupakan pasal blog niew ,now aku nak story benda yang menyakitkan hati aku ,aku tak sangka orang yang aku ingatkan baik rupanya dialah yang paling jahat,,HANCUR LULUH HATI aku yang dia cakap aku bukan-2 ,tak sangka ,,sampai hati kau !aku tau aku pernah buat salah dekat kau ,tapi aku tak sangka kau sanggup mengata aku bukan-2 ,WATAFAK !dah lah !lantak kau lah budak ,aku doakan semoga kau hidup bahagia disamping orang yang tersayang :)

Labels: